top of page
d Dewulf

Recept met Delisol paprikatapenade : Burger Don Corleone


Een Italiaans getinte smaakbom, deze mix tussen burger en broodje. Eenvoudig en snel te maken met de beste ingrediënten. Ideaal voor deze zomer, voor uw gasten die houden van de pure smaken van het mediterrane zuiden..

En profiteer extra van onze Delisol tapenades tijdens de promoweken !

Ingrediënten (per burger)

  • 3 el Delisol paprikatapenade

  • 3 schijfjes verse mozzarella

  • 2 sneetjes gerookte prosciutto

  • 6 Delisol halfgedroogde kerstomaatjes

  • Een hand rucola

  • Olijfolie.

  • Zwarte peper

  • 1 krokant burgerbroodje (bv Pur Pain)

  • Verse basilicum

Bereidingswijze

  • Verwarm de grill op 200°C. Bak burgerbroodjes af gedurende 1 min. Laat grill opstaan.

  • Snij burgerbroodje in twee en bestrijk met de Delisol paprika tapenade en beleg met sneetjes mozzarella. Optioneel: zet het broodje met de tapenade en mozzarella nog 3 min onder de hete grill tot de mozzarella licht begint te smelten.

  • Garneer met de prosciutto, Delisol half-gedroogde kerstomaatjes en een handje rucola. Werk af met een druppel olijfolie en gemalen zwarte peper en leg er nadien de bovenkant van het broodje op.

 

Promoweken van 1/07/2019 t.e.m. 14/07/2019


Tapenades 0.5 L

D0051 Delisol tapenade halfgedroogde paprika 500g

D0011 Delisol tapenade halfgedroogde tomaat 500g

D0061 Delisol tapenade artisjok 500g

D0031 Delisol kaviaar aubergine 500g

D0021 Delisol tapenade caprolive 500g

D0041 Delisol tapenade gegrilde courgette 500g

D0089 Delisol tapenade edamame munt 500g

D0001 Delisol hummus natuur 450g

D0003 Delisol hummus munt 450g

D0095 Delisol tapenade asperge 500g


Sauzen 0.5 L

D0101 Delisol pesto basilicum 400g

D0102 Delisol pesto tomaat 400g


Tapenade 1 L

D0010 Delisol tapenade halfgedroogde tomaat 1kg

Vraag ernaar bij uw leverancier

 
 

Onze Delisol Chef “The Original” producten zijn steeds zonder bewaarmiddelen, zonder additieven en 100% puur. Originele recepten sinds 1998.

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page